Новини за 18.06.2019

Укравтодор цього року капітально відремонтує дорогу, що веде до Кам’янець-Подільської фортеці

Цього року Укравтодор завершить капітальний ремонт дороги, що веде до однієї із найяскравіших пам’яток архітектури України – Кам’янець-Подільської фортеці.

Нардепи від Хмельниччини використовують тему залучення держсубвенцій для самореклами

Народні депутати України, які також є кандидатами та потенційними кандидатами на цьогорічних парламентських виборах, продовжують використовувати тему залучення державних грошей на свої округи для самореклами.

Старокостянтинівські рятувальники витягли з кювету вантажний автомобіль

17 червня о 10:00 на Службу порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що під час руху автодорогою Шепетівка-Старокостянтинів поблизу с. Бутівці водій автоцистерни не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся у кювет.

Хмельницькі гвардійці затримали громадян з наркотиками

Військовослужбовці патрульної роти військової частини 3053 Національної гвардії України під час несення служби з охорони громадського порядку неодноразово затримували осіб, які вчинили або мали намір скоїти злочин чи правопорушення, в тому числі і такі, що стосуються зберігання та розповсюдження наркотичних речовин. Від початку року такі випадки значно почастішали, однак гвардійці щоразу професійно виявляють таких злочинців на вулицях нашого міста та передають у руки поліції.

Ізяславський район: рятувальники прибрали дерево, яке перекрило автодорогу

17 червня до 13 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу с. Покощівка впало дерево, яке перекрило автодорогу і цим самим унеможливило проїзд автомобілям.

У ДОЗ провели оперативну нараду за результатами проведення додаткових заходів з посиленої імунізації населення Хмельницької області проти кору

Днями у Департаменті охорони здоров’я ОДА відбулася оперативна нарада, на якій розглянули результати проведення додаткових заходів з посиленої імунізації населення Хмельницької області проти кору.

На Хмельниччині в ДТП за участю автобуса одна людина загинула і троє травмувалося

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю автобуса та вантажівки, у якій одна людина загинула і троє травмувалося.

Популярне