Новини за 30.10.2019

Розстріл місцевого Майдану. Розгляд справи знову затягують

До служителів Феміди кримінальна справа потрапила цього літа, хоча порушили її ще в 2014 році. Кілька попередніх засідань пройшли безуспішно.

Тротуар замість незаконно збудованого паркану

У Хмельницькому демонтували незаконно встановлений паркан на вулиці Вокзальній, 7. На його місці збираються облаштувати тротуар.

Ревнивій вбивці продовжили запобіжний захід

Ухвалою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області задоволено клопотання про продовження строку тримання під вартою до підозрюваної Б. у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 (спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, то умисного тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

На Хмельниччині піротехніки ГУ ДСНС знищили мінометну міну часів Другої світової війни

29 жовтня о 16:30 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили 120 мм мінометну міну часів Другої Світової війни.

На Хмельниччині зіткнувся трактор із легковиком

У ДТП на Хмельниччині травмувалися двоє осіб. Обставини аварії з’ясовує поліція.

Патрульні вкотре виявили документи на автомобіль із ознаками підробки

28 жовтня близько 21-ї години, на вулиці Старокостянтинівське шосе, за порушення Правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Mitsubishi Pajero, під керуванням 35-річного уродженця Старокостянтинівського району.

Увага! Планова промивка та знезараження водопровідних мереж і споруд міста з 31 жовтня переноситься на 5 листопада

Зважаючи на погодні умови, виконання планових робіт з промивки та знезараження водопровідних мереж і споруд міста, заплановане МКП “Хмельницькводоканал” на четвер, 31 жовтня, переноситься на вівторок, 5 листопада.

У Хмельницькому поліцейські спільно з працівниками міграційної служби виявили чотирьох нелегальних мігрантів з Вірменії

У ході спільного відпрацювання в рамках оперативно-профілактичної операції «Мігрант» поліцейські спільно з міграційниками виявили в обласному центрі чотирьох громадян Вірменії, які перевищили дозволений термін перебування в Україні і перейшли на нелегальне становище.

Популярне