Новини за 31.08.2021

У Хмельницькому в мікрорайоні Озерна збудують ліцей на 1440 учнів

Підбито підсумки Всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращу пропозицію будівництва Ліцею в мікрорайоні Озерна (вулиця Січових стрільців, земельна ділянка 4,2 га).

Ізяслав без води. Рятувальники забезпечили підвіз технічної води для населення

31 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення від міського голови Ізяславської міської ради, що на вул. Горинській у м. Ізяслав на перекачувальному колекторі водовідведення сталась аварія.

У Нетішині перекинувся автомобіль Cadillac

31 серпня на проспекті Незалежності в м.Нетішин сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль Cadillac перекинувся на узбіччя дороги та задимівся. Повідомлення про цю подію до Служби порятунку надійшло о 05:29.

Кам’янчанин відповідатиме за незаконну порубку дерев на території НПП «Подільські Товтри»

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за фактом незаконної порубки дерев на території природно-заповідного фонду.

В селі Пирогівці відкрили багатофункціональний спортивний майданчик

Після відкриття майданчика відбувся вже третій фестиваль «Сила Нації»!

На Хмельниччині завершено один з об’єктів “Великого будівництва”

Завершено поточний середній ремонт ділянки автодороги Н-03 км 120+000 – км 123+000 між селами Ладиги та Самчики Хмельницького району. Роботи з капітального ремонту у рамках Програми Президента «Велике будівництво» виконувала підрядна організація ТОВ «СТЛ+М».

На Шепетівщині згорів житловий будинок. Ймовірна причина займання – підпал

30 серпня о 20:24 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в приватному житловому будинку в с.Ювківці Шепетівського району.

В місцевій водоймі мікрорайону Озерна затонув 10-річний хлопчик

30 серпня о 17:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в місцевій водоймі мікрорайону Озерна, що у Хмельницькому загинув десятирічний хлопчик. 

Поліцейські розслідують факт поранення дружиною цивільного чоловіка на території Новоушицької ТГ

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) відносно 32-річної хмельничанки, яка ножем поранила свого цивільного чоловіка.

Хмельничани просять міську раду унормувати рівень гучності музики розважальних закладів

Прохання унормувати гранично допустимі норми гучності звуку розважальних закладів оприлюднила хмельничанка Кшися Федорович на сторінці у фейсбук Департаменту інфраструктури міста.

Популярне