Новини за 16.08.2019

На Хмельниччині до 8 років позбавлення волі засудили винуватця ДТП, в якій двоє чоловіків загинуло і один важко травмувався

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 16 січня 2019 року близько 17.50 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Скаржинці Ярмолинецького району. Винуватець ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У Кам’янці-Подільському поліцейські впродовж кількох годин розшукали зниклу безвісти неповнолітню

Сьогодні вночі працівники групи реагування патрульної поліції Кам’янець-Подільського районного відділення поліції розшукали зниклу напередодні 15-річну жительку села Довжок.

“Доступні ліки”: на Хмельниччині виписали майже 191 тисячу електронних рецептів

Станом на 16 серпня на Хмельниччині виписали майже 191 тисячу електронних рецептів, з них погашено майже 160 тисяч, що становить 84% від загальної кількості.

Завдяки роздрібному акцизу громади Хмельниччини отримали 70 мільйонів гривень надходжень

Від реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів через роздрібну мережу до місцевих бюджетів Хмельницької області протягом січня-липня 2019 року надійшло 70 мільйонів гривень акцизного податку.

Представник Зеленського заявив, що Україна «передала» один з блоків Хмельницької АЕС Польщі

Представник президента у Кабінеті міністрів України Андрій Герус заявив, що Міністерство енергетики видало наказ, яким один з енергоблоків Хмельницької атомної електростанції фактично виводиться з енергосистеми України та почне працювати виключно на експорт до Польщі.

Понад 6000 дітей на Хмельниччині невакциновані від кору через відмову батьків

14 серпня, під час засідання обласної комісії ТЕБ і НС облдержадміністрації, директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Яків Цуглевич доповів про проведенні додаткові заходи з посиленої імунізації проти кору населення Хмельницької області.

Популярне