Новини за 03.10.2023

15-річний одесит є організатором розбою у поштовому відділенні Кам’янця-Подільського

Одного зі зловмисників поліцейські розшукали одразу після вчинення злочину, а причетність трьох інших виявили вже в ході розслідування. 

В ОВА визначили керівництво Ради з питань внутрішньо переміщених осіб

Сьогодні під керівництвом заступника начальника ОВА Володимира Юр’єва відбулося перше засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Хмельницькій обласній військовій адміністрації.

На Теофіпольщині поліцейські оголосили підозру охоронцю, що викрав трактор з підприємства

55-річного правопорушника виявили у Тернопільській області. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія.

Житлові будинки, комбайни, вантажівки: за минулу добу на Хмельниччині зареєстровано 9 пожеж

Протягом 2 жовтня на Хмельниччині зареєстровано дев’ять пожеж. Тричі вогнеборці виїжджали на гасіння пожеж, що виникли в житлових будинках сіл Залісці та Вишнівчик Кам’янець-Подільського району і Давидківці Хмельницького району.

Іподиякону, якого звинувачують у побитті ексвійськового в соборі у Хмельницькому, продовжили запобіжний захід

У Хмельницькому міськрайонному суді відбулось чергове судове засідання у справі сутички, яка сталася між колишнім військовослужбовцем і священослужителем під час богослужіння у Свято-Покровському кафедральному соборі другого квітня цього року.

На Славутчині проводять пероральна імунізація диких тварин проти сказу

28 вересня на території Крупецької територіальної громади Шепетівського району проводилась пероральна імунізація диких тварин проти сказу.

Популярне