Новини за 10.11.2020

На Хмельниччині план призову на строкову військову службу виконано більш ніж на 50 відсотків

В області триває осіння кампанія призову на строкову військову службу. З початку кампанії до лав Збройних сил України та інших військових формувань відбуло 317 призовників, що складає 56 відсотків від поставленого завдання.

Консультація: як зняти з реєстрації особу, яка не мешкає в житловому приміщенні

Питання про порядок зняття з реєстрації осіб, які насправді не мешкають за місцем реєстрації, цікавить багатьох клієнтів системи безоплатної правової допомоги. Адже трапляються випадки, коли хтось з родичів чи знайомих, яких раніше «прописали», змінює адресу чи навіть виїжджає за кордон і при цьому з невідомих причин відмовляється добровільно знятися з реєстрації. «Наприклад, нещодавно до Кам’янець-Подільського […]

В Полонному поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу

24-річному молодику слідчі вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Хмельниччина: понад 12 млн грн витратили обласні партійні осередки на передвиборну кампанію

Хмельницька обласна ТВК оприлюднила остаточні фінансові звіти всіх 10 партійних організацій, кандидати від яких балотувалися на виборах до облради, а також звіти 5 кандидатів у депутати ради. Як свідчить аналіз ОПОРИ, загальна сума витрат обласних партійних осередків на передвиборчу кампанію склала понад 12 млн грн, а найбільше коштів на агітацію витратили представники партії «За конкретні справи».

ДБР, що розташоване у місті Хмельницькому, розслідує справу торгівлі посадами в рівненській поліції

Суд у Рівному арештував майора поліції та його спільника, який виявився священиком, за продаж посад у поліції Рівненщини.

У Хмельницькому почали монтувати головну новорічну ялинку

Новорічні та різдвяні гуляння у Хмельницькому замінять онлайн-заходами. Доля традиційного різдвяного міського ярмарку залежатиме від карантинних обмежень грудня.

Три ексгубернатори, сім’я Лабазюків, діючі нардепи і брат Симчишина. Імена нових депутатів Хмельницької облради

“Незалежний громадський портал” отримав перелік нових депутатів Хмельницької обласної ради VIII скликання, який остаточно 7 листопада затвердила Хмельницька обласна територіальна виборча комісія

В Славуті підпалили сміттєві баки

Серія вандалізму триває. Після вкрадених на днях кущів самшиту, живцем вирваного світильника на нещодавно встановленій зупинці, вандали дісталися до нових сміттєвих баків – підпалили пластикові контейнери для збору твердих побутових відходів на вулиці Козацькій.

Популярне