Новини за 21.07.2021

Для Хмельниччини виділять понад 32 млн грн на придбання ноутбуків вчителям

Цифровізація та активне впровадження онлайн-технологій – це вже не про перспективи, це вимога сьогоднішнього часу. Зважаючи на це, у бюджеті на 2021 передбачено фінансування у розмірі 980 млн грн на придбання ноутбуків для вчителів з метою дистанційного навчання.

На Хмельниччині “спортивний” департамент виплатить по 100 тис. грн учасникам ХХХІІ Олімпіади в Токіо

Перший заступник голови Хмельницької ОДА Сергій Тюрін затвердив Порядок виплати одноразової фінансової підтримки спортсменам – учасникам ХХХІІ Олімпіади 2020 року у Токіо.

На Шепетівському підприємстві теплових мереж виявлено низку порушень

Держенергонагляд здійснює моніторинг стану підготовки теплових господарств суб’єктів господарювання та суб’єктів господарювання соціальної сфери.

Шість громад Хмельниччини отримають кошти на розвиток мережі спеціалізованих служб підтримки постраждалих від домашнього насильства

Понад 11 млн грн субвенції з державного бюджету отримає цьогоріч Хмельниччина для розбудови мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

У Хмельницькому будуть переписувати Статут для територіальної громади

З такою ініціативою до Хмельницького міського голови звернулась громадськість, представники старостинських округів та їх мешканці.

Поблизу с. Стуфчинці рятувальники ліквідували наслідки автопригоди

20 липня поблизу с. Стуфчинці Лісогринівецької територіальної громади Хмельницького району сталася автопригода. Автомобіль Ford Fiesta з’їхав у кювет та перекинувся. Повідомлення про цю подію до надзвичайників надійшло о 13:24.

Популярне