Новини за 23.11.2019

Нардеп Жмеренецький пробачив глухонімого – справу про погрозу вбивством “слузі народу” закрили

Шепетівський міськрайонний суд закрив кримінальне провадження щодо мешканця Києва, якого обвинувачували за ч.1 ст.129 КК України (“Погроза вбивством”).

На Хмельниччині регіональний координатор Уповноваженого у провела просвітницький захід щодо захисту персональних даних

Регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого ВРУ з прав людини у Хмельницькій області Ольга Осередчук провела інформаційно-просвітницький захід «Правові та практичні аспекти захисту персональних даних».

Минулої доби вогнеборці ліквідували 4 пожежі, одна з яких забрала життя

За минулу добу вогнеборці Хмельниччини ліквідували чотири пожежі.

Полонський район: працівники ДСНС врятували чоловіка, який випав з вікна

22 листопада о 14:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Будівельників в смт Понінка потрібна допомога працівникам швидкої щодо зняття з піддашшя під’їзду громадянина, який з невідомих причин випав з вікна.

У Нацполіції нагородили військовослужбовця, котрий врятував від знущань собаку

Глава Нацполіції Ігор Клименко разом із заступником міністра внутрішніх справ України Антоном Геращенком зустрілися із старшим сержантом Збройних сил України та його дружиною, аби вручити подяку та цінні подарунки.

Чоловіка, який скоїв наїзд на двох велосипедистів, взяли під варту

У Хмельницькому суд ухвалив рішення взяти під варту на період досудового розслідування чоловіка, який у Старокостянтинівському районі скоїв наїзд на двох велосипедистів. В результаті ДТП обидві людини загинули на місці події.

На Дунаєвеччині поліція оперативно встановила зловмисницю, яка обікрала пенсіонерку

Працівники Дунаєвецького відділу поліції оперативно встановили особу жінки, яка викрала гроші з будинку 73-річної жительки села Рахнівка. Підозрюваною виявилася 39-річна жителька міста Житомир.

Симчишин показав, як будується Палац спорту за третину мільярда гривень

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин прозвітував про будівництво Палац спорту на вул. Прибузькій, 5/1а, яке триває близько року.

Учням Хмельницької санаторної школи-інтернату розповіли про визначені Конвенцією ООН права дитини

Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Хмельницькій області Оксана Кізаєв провела для учнів старших класів Хмельницької санаторної школи-інтернату тренінг «Право на свободу від фізичного та психічного насилля, визначеного Конвенцією ООН про права дитини».

Популярне