Новини за 30.12.2020

У 2020 році спортсмени Хмельниччини здобули понад 900 медалей на всеукраїнських змаганнях

Сьогодні, напередодні Нового року, в облдержадміністрації відбулась урочиста церемонія вручення відзнак та премій для активної та прогресивної молоді, кращих спортсменів та тренерів Хмельниччини. Нагороди за вагомі досягнення у різних сферах суспільного життя, внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху і досягнення у сфері фізичної культури та спорту  кращим представникам молоді, фізичної культури і спорту області вручив голова облдержадміністрації Сергій Гамалій.

В Ізяславському районі чоловік скоїв замах на вбивство колишньої дружини

Подія сталася 28 грудня близько 21.00 години в селі Михнів Ізяславського району. Конфлікт розгорівся між 36-річною жінкою та її колишнім чоловіком.

Алкоголь перевищував норму у 13 разів: поліцейські затримали винуватця ДТП, який травмував неповнолітнього і зник

Перевірка водія за допомогою приладу «Драгер» показала, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння — 2.42 проміле. Це майже в 13 разів перевищує допустиму норму.

У зимовий період зростає кількість загорянь у житловому секторі — рятувальники закликають дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті!

Зниження температурних показників спонукає громадян активніше використовувати засоби опалення для обігріву оселі: електрообігрівачі, печі, газові прилади, — саме це найчастіше стає першопричиною виникнення пожеж у житловому секторі в зимовий період. 

Посітко ветував рішення сесії про прощення боргу “Міськтепловоденергії” в 9 млн грн.

Міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко зупинив дію рішення сесії міськради від 22 грудня , яким було визнано поворотну фінансову допомогу безповоротною та припинено зобов’язання шляхом прощення 9 мільйонів гривень боргу комунальному підприємству «Міськтепловоденергія».

Минулої доби на Хмельниччині сталося 3 ДТП, у яких травмувалося 5 осіб

Зокрема, у Білогірському районі автомобіль «ВАЗ» зіткнувся з пасажирським мікроавтобусом сполученням «Кременець — Хмельницький», у результаті чого травмувався водій легковика та двоє пасажирів маршрутки.

На Кам’янеччині поліцейські затримали чоловіка, який побив односельця

59-річного жителя с. Нагоряни взяли під варту. Йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

До 5 років позбавлення волі засудили 25-річного чоловіка, що спричинив ДТП, у якій загинув мотоцикліст

Славутський міськрайонний суд ухвалив вирок, яким визнав 25-річного жителя с. Малий Правутин винним у вчиненні ДТП із загиблим та визначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

В Нетішині триває будівництво мосту через річку Горинь

Триває будівництво пішохідного мосту через річку Горинь поблизу спорткомплексу. Нині підрядною організацією здійснюється монтаж металевих конструкцій.

В ОДА обговорили питання збереження об’єкта культурної спадщини – палацу Орловських

24 грудня під керівництвом голови адміністрації Сергія Гамалія відбулася зустріч, яка була присвячена питанню збереження об’єкта культурної спадщини – палацу Орловських у с. Маліївці, що на Дунаєвеччині.

Популярне