Новини за 23.11.2022

В Хмельницькому опалення подається для майже 90% споживачів

Станом на 17:20 годину в Хмельницькому, за словами Олександра Симчишина, за рахунок часткового заживлення та запуску котелень в автономному режимі на когенераційних установках та генераторах опалення вже подається для майже 90% споживачів.

На ХАЕС спрацював аварійний захист, радіаційний фон не змінився

Сьогодні, 23 листопада 2022 року, через зниження частоти в енергосистемі України на Рівненській, Південноукраїнській та Хмельницькій АЕС спрацював аварійний захист, внаслідок чого всі енергоблоки були автоматично відключені. Наразі вони працюють у проєктному режимі, без генерації у енергосистему, інформує Енергоатом.

Столичне товариство відшкодувало майже 350 тис грн завданої шкоди за забруднення атмосферного повітря

На виконання рішення суду, винесеного за результатами розгляду позовних вимог Волочиської окружної прокуратури, столичне товариство сплатило до державного бюджету майже 350 тис грн збитків, завданих несанкціонованими викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

На Хмельниччині попи московського патріархату влаштували суперечку з військовими

У селі Великій Березні на Хмельниччині священник, який підпорядковується московському патріархату, не дозволив відспівати загиблого під час війни під Харковом 32-річного Сергія Цимбалюка.

Посмертні нагороди «За мужність» вручили сім’ям загиблих бійців з Хмельниччини

Командир однієї з військових частин Нацгвардії разом з керівником Хмельницької обласної військової адміністрації Сергієм Гамалієм передали державні нагороди рідним гвардійців, які загинули у бою з російськими окупантами.

У Хмельницькому ще не прийняли рішення, де встановлять головну новорічну ялинку

Традиційного різдвяного ярмарку у цьому році не буде. У міській раді планують влаштовувати лише благодійні заходи, де збиратимуть гроші на потреби армії.

На фронті загинув Сергій Козиняк з Хмельниччини

В бою за Україну загинув Сергій Козиняк. Чоловік родом з Кам’янця-Подільського. Сергію було 34 роки.

В м. Славута директор дежпідприємства отримав 7 років тюрми за привласнення майже 900 тис гривень

На Хмельниччині суд визнав винним колишнього заступника директора з фінансово-економічних питань одного з державних підприємств Славути у заволодінні майном в особливо великих розмірах, інформують у прокуратурі.

Під час стрілецького бою загинув командир гірсько-штурмової роти з Хмельниччини

Чергова втрата на війні з рашистами – сумна звістка про смерть Героя прийшла на Шепетівщину.

На Кам’янеччині виявили чотирьох порушників правил обігу зброї

Поліцейські Кам’янеччини задокументували 4 порушення у сфері обігу зброї, 2 з яких — кримінальні. Про комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання району, в тому числі і у сфері дозвільної системи,  повідомили у райуправлінні поліції.

Популярне