Новини за 12.10.2021

ПрАТ “Шепетівкагаз” збільшить тариф на послугу з розподілу природного газу

Відповідно до Постанови НКРЕКП від 30.06.2017 р. № 866  «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», ПрАТ “Шепетівкагаз” оприлюднив проект структури тарифу на послуги з розподілу природного газу на 2022 рік. 

12 жовтня в Хмельницькому розпочато опалювальний сезон

Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Симчишин. Рішення прийнято у зв’язку із різким зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря та тенденції до її подальшого зниження.

У Хмельницькому правоохоронці склали адмінпротокол на пранкера

Під час моніторингу мережі інтернет на сторінці одного із місцевих пабліків правоохоронці виявили відео, на якому двоє чоловіків катаються на дитячих автівках в парку ім. Шевченка.

У Хмельницькому рівень концентрації шкідливих елементів у повітрі “зашкалює” – моніторинг

У Хмельницькому громадський моніторинг якості повітря, який реалізовується неприбутковою громадською організацією “Фрі Ардуіно”, зафіксував високий рівень шкідливих елементів.

Хмельницький район: рятувальники ліквідували наслідки ДТП

11 жовтня о 16:16 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що поблизу с. Мацьківці, Хмельницького району перекинулася вантажівка DAF.

20 театральних вистав за 4 дні: у Кам’янці пройде 7-ий фестиваль «Комора»

14 – 17 жовтня в Кам’янці-Подільському відбудеться VII Відкритий театральний фестиваль «Комора»! В цьому році програма дуже насичена та різноманітна: протягом 4 днів глядачі матимуть змогу переглянути 20 різножанрових вистав: від моновистави до пластичної.

Популярне