Новини за 06.08.2019

Питання стабільної роботи ДП «Хмельницький облавтодор» на контролі обласної влади

Сьогодні у приміщенні Федерації профспілок області відбулася конференція трудового колективу ДП «Хмельницький облавтодор», на якій обговорено питання щодо стану справ в ДП «Хмельницький облавтодор» та заходів щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів трудового колективу.

Нетішин: бійці ДСНС ліквідували пожежа в будівельному вагончику

5 серпня о 21:34 на пункт зв’язку 8 Державної пожежно-рятувальної частини надійшла інформація про загоряння в районі гаражного кооперативу «Лісовий».

Білогірський район: вогнеборці ліквідували пожежу в приміщенні господарчої будівлі

5 серпня о 17:54 на пункт зв’язку 24 Державного пожежного рятувального поста надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с. Семенів Білогірського району. Негайно на місце пожежі було направлено чергове відділення підрозділу.

Цьогоріч Хмельниччина відкриє лише 525 місць у дитсадках замість запланованих 955

У 2019 році із запланованої кількості додаткових місць у дошкільних закладах Хмельницької області буде створено 525 або 55% від затверджених прогнозованих показників.

За торгівлю боєприпасами мешканців м. Полонне засуджено до 3 років позбавлення волі

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину двох мешканців м. Полонне у вчиненні кримінального правопорушення, пов’язаного із незаконним обігом боєприпасів.

Головний поліцейський Хмельниччини відзначив члена громадського формування, який допоміг затримати крадіїв

Начальник Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області Василь Віконський вручив відзнаку «Срібний Щит» члену громадського формування з Теофіполя Тарасові Осецькому, який допоміг дільничним затримати злодіїв-гастролерів.

Аудитори Хмельниччини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 15,2 млн гривень за сім місяців 2019 року

За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій впродовж семи місяців поточного року виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму 24,3 млн гривень.

На Хмельниччині поліцейські впродовж кількох годин розшукали дівчину, яка 3 дні не була вдома

Працівники Кам’янець-Подільського відділення поліції розшукали 17-річну жительку одного із сіл району, яка після суперечки з батьком на кілька днів пішла з дому.

На Хмельниччині попереджено надходження у тіньовий обіг понад 1800 літрів фальсифікованого алкоголю

Завдяки скоординованим прокуратурою області та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, управління Служби Безпеки України у Хмельницькій області та Управління захисту економіки у Хмельницькій області припинено діяльність підпільного цеху з виробництва алкогольних напоїв.

Популярне