Новини за 31.03.2021

Правоохоронцями викрито групу осіб, які з надуманих підстав вимагали у хмельничанина 100 тис грн

За процесуального керівництва обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в області у взаємодії із працівниками обласного управління стратегічних розслідувань Нацполіції задокументовано факт вимагання в хмельничанина 100 тис грн.

На Хмельниччині судитимуть “смотрящого” та членів організованої ним групи вимагачів

Хмельницькою обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт щодо організованої групи із чотирьох осіб, які вимагали у місцевого мешканця 350 тис грн неіснуючого боргу. Організатора групи також звинувачують у поширенні злочинного впливу.

На Хмельниччині стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З першого квітня 2021 року на Хмельниччині розпочинається весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів. Тривалість заборони відрізняється залежно від водойм.

За місцем реєстрації та політичними поглядами: як у Хмельницькому обирають підрядників (частина 1)

Сміття валяється посеред двору? Вам в міське управління житлово-комунального господарства. Яма на дорозі? Вам в міське управління ЖКГ. Дерево затулило світло в квартирі? Вам знову ж в міське управління ЖКГ. Коротше, щоб не сталося в місті – Вам туди. Нещодавно правда це управління трансформувалось в цілий департамент інфраструктури, але в його структурі збереглося. Адже саме […]

Поліція Хмельниччини попереджає: з 1 квітня в лісах розпочався «сезон тиші» для диких тварин

У період з 1 квітня до 15 червня у лісах триватиме «сезон тиші». У зв’язку з цим забороняються будь-які заходи, що є джерелом підвищеного шуму та неспокою. Такі дії вживаються з метою збереження популяції диких тварин. Порушників будуть притягувати до адміністративної відповідальності.

Кіберполіція Хмельниччини викрила схему незаконної підміни міжнародного телефонного трафіку

Фігуранти перенаправляли міжнародний телефонний трафік у внутрішню телекомунікаційну мережу мобільних операторів. У результаті міжнародні дзвінки тарифікувалися за цінами національних. 

У Летичеві матір та 5-ти річна дитина впали в 17-метровий колодязь

30 березня о 16:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гончарна в смт Летичів, у колодязь впала 5-ти річна дитина та її мати.

У Славуті планується розгорнути мобільний шпиталь на 120 ліжко-місць

На виконання доручення Прем’єр-міністра України, на території Славутської міської лікарні заплановано розгортання мобільного шпиталю для надання медичної допомоги хворим на COVID-19.

Популярне