Новини за 23.03.2020

У Хмельницькому в громадський транспорт пускатимуть лише в масках

Про це повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради.

Хмельницькі поліцейські викрили міжрегіональну злочинну групу, яка займалась збутом наркотиків методом закладок

Як з’ясували правоохоронці, щомісяця члени групи реалізовували понад 5 тисяч закладок на загальну суму близько 1 мільйона 700 тисяч гривень.

Хмельниччина отримала надсучасний апарат для виявлення коронавірусу

Передала його області компанія «Епіцентр», що стало можливим завдяки ініціативі Офісу Президента України в рамках кооперації зусиль великого бізнесу та місцевої влади задля подолання цієї інфекції. Саме про це повідомив під час сьогоднішньої пресконференції голова облдержадміністрації Дмитро Габінет.

Шепетівка: поліцейські затримали жителя Рівненської області, який скоїв розбійний напад на оператора заправки

Перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння (2,72 проміле), 54-річний чоловік, погрожуючи пневматичним пістолетом оператору заправки, викрав з полиць спиртне і цигарки.

У Хмельницьку інфекційну лікарню везуть кам’янчанина із підозрою на COVID-19

Про це повідомив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич у себе на сторінці у Фейсбуці.

Поліцейські за підозрою у замаху на вбивство односельця затримали 52-річного чоловіка

Зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 (через ст. 15) Кримінального кодексу України — замах на умисне вбивство. Сьогодні чоловікові обиратимуть запобіжний захід.

Короновірус на Хмельниччині: 2 підозри і 2 тис на самоізоляції

Станом на 9:00 год. 23 березня виявлених хворих на COVID 19 у місті Хмельницький немає. В інфекційній лікарні 2 пацієнтів з підозрою (чоловіки з Летичівського району і Нетішина). Про це повідомляє Хмельницька міська рада.

Сервісні центри МВС на період карантину переходять в онлайн режим

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», запроваджено карантин на всій території України.

Хмельницький театр ім. Старицького буде транслювати вистави онлайн

Під час карантину Хмельницький обласний український музично-драматичний театр імені Михайла Старицького транслюватиме вистави онлайн.

Система БПД призупиняє прийом громадян і надає правову допомогу дистанційно

З 23 березня 2020 року і до завершення карантину система безоплатної правової допомоги призупиняє особистий прийом громадян та надання адресної правової допомоги. У цей період система БПД надаватиме правові послуги дистанційно. Ці заходи передбачені наказом Координаційного центру з надання правової допомоги від 20 березня №128-аг «Про організацію роботи з громадянами на період карантину».

Популярне