Новини за 13.04.2021

На Хмельниччині викрито схему збуту наркотичних засобів до виправної колонії

За процесуального керівництва обласної прокуратури слідчими Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань задокументовано злочинну схему збуту наркотичних засобів в одну із установ виконання покарань.

Радник голови Хмельницької облдержадміністрації очолив політраду місцевих “слуг”

На Хмельниччині обласна організація партії “Слуга Народу” утворила політраду та обрала її голову, передає Depo.Хмельницький за інформацією пресслужби політсили.

Поліцейські встановлюють обставини нанесення тяжких тілесних ушкоджень 34-річному жителю Дунаєвеччини

11 квітня близько 16.00 години в с. Сивороги, що на Дунаєвеччині, раніше судимий 53-річний місцевий житель під час спільного вживання алкогольних напоїв зі своїм 34-річним знайомим на фоні словесного конфлікту вчинив із ним бійку, під час якої наніс один удар дерев’яною палицею йому по спині, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді пневмотораксу легень та перелому ребер. 

На Віньковеччині смертельно травмувався водій мотоблока

Подія сталася вчора, 11 квітня, близько 11.00 години в селі Дашківці на Віньковеччині.

Уряд виділив 190 млн грн на проєкти регіонального розвитку Хмельниччини

Кабінет міністрів України затвердивперелік інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Популярне