Новини за 02.09.2020

У Волочиську завершили будівництво мультифункціонального спортивного майданчика

Відтепер мешканці Волочиської громади мають більше можливостей для заняття спортом, адже тут завершилося будівництво нового мультифункціонального спортивного майданчика.

Справу хмельничанина, котрий вкрав в поліції нагрудний відеореєстратор, відправили на новий розгляд

Хмельницький апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу представника потерпілого – Департаменту патрульної поліції – скасував ухвалу Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області від 30 червня 2020 року щодо звільнення обвинуваченого у крадіжці  від кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження і призначив новий розгляд у суді першої інстанції.

Вчителька з Хмельницького увійшла у ТОП-10 вчителів України

Наталія Зима – вчителька з Хмельницької області увійшла у ТОП-10 вчителів України за версією найпрестижнішої національної премії Global Teacher Prize Ukraine. Тепер вона на шляху до всеукраїнського визнання та головного призу премії у чверть мільйона гривень. Фіналістів премії оголосили 1 вересня у прямому ефірі вечірнього випуску ТСН на каналі «1+1». Серед зіркової десятки – вчителі […]

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався першокласник

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 1 вересня, близько 8-ї години ранку по вулиці Княгині Ольги в селі Судилків Шепетівського району.

Лідера та трьох учасників ОЗГ судитимуть за вимагання коштів з мешканців Хмельницької області

Організатором групи був 28-річний мешканець Хмельницької області, раніше засуджений за викрадення людини та вчинення інших тяжких злочинів. Заручившись підтримкою так званих «спортсменів», частина з яких також вже мали проблеми із законом, зловмисники залякували громадян та вимагали кошти.

Популярне