Новини за 14.11.2019

Жителя Полонського району засудили за вирощування конопель та виготовлення наркотиків

Полонський районний суд визнав винуватим жителя с. Титьків Полонського району в незаконному посіві та вирощуванні рослин конопель в кількості п’ятдесят і більше рослин (частина 2 статті 310 Кримінального кодексу України) і у незаконному виготовленні та зберіганні наркотичних засобів, без мети збуту (частина 1 статті 309 КК України) й призначив йому остаточне покарання – 4 роки ув’язнення, звільнивши від його реального відбування на 3 іспитових роки.

Поліцейські собаки Бім і Граф продемонстрували як вони затримують злочинців

На гостину до кінологічного центру Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області завітали учні загальноосвітньої школи №22 ім. Олега Ольжича.

Три жительки Шепетівки влаштували бійку у клубі

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно трьох жительок Шепетівки, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами першою, другою статті 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинені групою осіб), частиною першою статті 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність), частиною другою статті 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, вчинене матір’ю) Кримінального кодексу України.

Шепетівський суд виніс вирок орендареві ставка, що зламав ребра пенсіонеру-рибалці

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним обвинуваченого в нанесенні умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження ( частина 1 статті 122 Кримінального кодексу України) та призначив покарання – 2 роки позбавлення волі, звільнивши від його відбування на 2 іспитових роки (на підставі статті 75 КК України).

За погрози матері розправою суд оштрафував 36-річного чоловіка

Городоцький районний суд визнав 36-річного жителя села Городоцького району винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 173-2 КУпАП (вчинення домашнього насильства, внаслідок чого могла бути завдана шкода психічному здоров’ю потерпілого) та стягнув з нього 170 гривень штрафу.

У Дунаївцях поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалась 57-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 13 листопада, близько 17.00 години по вулиці Б. Хмельницького поблизу магазину «Філін» в райцентрі Дунаївці.

Підтримано позицію прокуратури про приведення у відповідність розміру орендної плати за використання землі вартістю

За принципової позиції прокуратури постановою Верховного суду залишено без змін рішення суду першої інстанції, яким задоволено позовні вимоги прокуратури в частині збільшення розміру плати за землю вартістю 50 млн грн.

Рік під наглядом тітки: Ярмолинецький суд виніс вирок дівчині за крадіжку парфумів

Ярмолинецький районний суд визнав 15-річну шепетівчанку винною у вчиненні крадіжки (частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України) та на підставі частини 1 статті 105 КК України звільнив її від покарання без визначення його виду і розміру.

Для зручності хмельничан активно будуються тротуари і пішохідні доріжки

Більшість об’єктів виконуються у складі капітальних ремонтів вулиць та прибудинкових територій, при облаштуванні велодоріжок. У 2019 році також збудовано нові тротуари, які є окремими об’єктами від доріг та прибудинкових. Загальна вартість робіт становить більше 3 мільйонів гривень.

Важлива інформація для одержувачів пільг на ЖКП

Починаючи з листопада 2019 року українці будуть отримувати квитанції за комунальні послуги з повним розміром платежу – без урахування пільг та субсидій. Це пов’язано із новим механізмом нарахування пільг на ЖКП, який вступив в силу з 1 жовтня 2019 року.

Популярне