Новини за 07.09.2020

SARS-CoV-2 виявили в НА Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького

Інфікування Covid-19 підтвердилося в Національній академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького.

Стрілянина в Хмельницькому: хуліганство чи вседозволеність Свободи?

Нещодавно усі ми стали свідками нетипової події для тихого і спокійного Хмельницького, коли серед білого дня у спальному масиві міста відбулася стрілянина. Тоді впритул, вікно до вікна, автомобілів один із лідерів місцевої ВО «Свобода» Олександр Сіротін, якого за останніми чутками мають просувати на старосту села Давидківці, вистрелив у колишнього заступника начальника міського управління ЖКГ Володимира Путіна.

У Хмельницькому рятувальники вилучили з озера тіло чоловіка

7 вересня о 07:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в озері на вул. Щедріна в м. Хмельницький знаходиться тіло чоловіка. Потрібна допомога надзвичайників для діставання його на берег.

У Хмельницькому працівники поліції викрили шахрайську фірму з працевлаштування за кордоном

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчими СУ ГУНП в Хмельницькій області, за сприяння колег з УСБУ та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили трьох осіб, які під прикриттям туристичної фірми займались шахрайством з працевлаштуванням за кордоном. 

У центрі Хмельницького горіло кафе швидкого харчування

Вчора, 6 вересня о 11год. 20хв. виникла пожежа кафе швидкого харчування Empire sushi на вулиці Проскурівське підпілля у Хмельницькому.

Теофіпольські рятувальники ліквідували наслідки ДТП, у якій загинула водійка (ВІДЕО)

6 вересня о 14:43 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в селі Коров’є Теофіпольського району трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Популярне