Новини за 11.01.2022

Перевірку в хмельницькому аквапарку, де можливо отруїлися діти, провели через 4 дні

У Хмельницькому аквапарку “7 океан”, де ймовірно отруїлися діти, аналізи для перевірки взяли через чотири доби після випадку. Аквапарк з 6 по 9 січня був зачинений.

У Хмельницькому надзвичайники врятували кранівницю з висоти

11 січня о 09:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Мельникова, що в обласному центрі, на будівельному майданчику працівниці баштового крану стало зле.

Прокуратура вимагає відшкодувати понад 700 тис грн завданої шкоди за забруднення атмосферного повітря

Волочиською окружною прокуратурою заявлено позовні вимоги про стягнення до державного бюджету більше 700 тис грн збитків, завданих несанкціонованими викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

У закладах освіти Хмельницької громади оновлюють обладнання харчоблоків

Оснащення приміщення освітянського закладу – це не лише нові парти, профільні кабінети, інтерактивні дошки, модерні санвузли, а й сучасні харчоблоки.

В Славуті зловмисник пограбував 10-річну школярку

Вчора, 10 січня, близько 14.30 години до поліції зателефонувала 11-річна славутчанка і повідомила, що її подругу пограбував невідомий чоловік.

На Хмельниччині в аквапарку діти постраждали від отруєння хлором

За повідомленням Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб, 6 січня 2022 року було зареєстровано інгаляційне отруєння хлором 16 дітей з Вінниччини, які напередодні перебували в аквапарку Хмельницького.

Популярне