Новини за 19.11.2020

Пошкодження та викрадення комплектувальних частин вартістю 960 000 грн – військовослужбовець Хмельниччини постане перед судом

До суду направлено обвинувальний акт відносно начальника радіостанції однієї із військових частин, що дислокується на Хмельниччині.

На Деражнянщині браконьєрами вбито трьох козуль

17 листопада цього року під час проведення рейдового заходу державного нагляду (контролю) за дотриманням користувачами мисливських угідь та мисливцями правил полювання в сезоні полювання 2020-2021 роки на території Деражнянського району неподалік розваленого брикетного заводу, що в селі Яськівці, інспекторами Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області були виявлені рештки (шкури, ратиці та голови) трьох диких тварин (козуль).

Минулої доби до поліції звернулось четверо громадян, які стали жертвами шахраїв

Загальна сума збитку потерпілих склала майже 23 тисячі гривень. Також зловмисники ошукали неповнолітнього і відібрали у нього мобільний телефон.

ДБР розслідує ДТП за участю шепетівського посадовця, який збив двох жінок на зебрі

Слідчі ТУ ДБР місті Хмельницькому розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю заступника начальника одного із відділів філії ДУ «Центр пробації» у Хмельницькій області (ч. 2 ст. 286 КК України).

На Хмельниччині поліція викрила у хабарництві заступника військового комісара територіального центру

За 1100 доларів США «винагороди» полковник обіцяв посприяти двом громадянам уникнути проходження військової служби.

Популярне