Новини за 03.06.2021

У Шепетівці на 3 дні призупинять газопостачання

Приватне акціонерне товариство «Шепетівкагаз» повідомило шепетівчан, що згідно графіка Красилівського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів, буде зупинено ГРС міста Шепетівка.

На Деражнянщині взяли під варту чоловіка, який убив дружину у її день народження

Подія сталася увечері 1 червня в с. Гатна на Деражнянщині. Святкувати день народження потерпілої почали ще в обід, а коли увечері гості вже розійшлись, між чоловіком та дружиною зав’язалась суперечка, в ході якої 58-річний зловмисник схопив зі столу кухонного ножа і вдарив жінку в груди.

Славутчанин намагався підкупити поліцейського, щоб повернути вилучене авто

Напередодні підозрюваного задокументували за нетверезе кермування та ще й без документів на транспортний засіб. Автівку вилучили. Щоб її повернути, мешканець м. Славута запропонував заступнику начальника місцевого відділення поліції хабар. Проте поліцейський одразу ж повідомив про таку пропозицію до управління внутрішньої безпеки ДВБ НПУ.

На Дністровському водосховищі виявили чергового браконьєра

Сьогодні,3 червня, близько 06.10 години на Дністровському водосховищі біля села Березівка на Новоушиччині працівники водної поліції Кам’янеччини виявили 34-річного чоловіка, який здійснював незаконний вилов риби за допомогою сіток.

«Джаз-Фест Поділля»: впродовж двох днів у Хмельницькому лунатиме джаз

11 і 12 червня у місті Хмельницькому пройде свято джазової музики «Джаз-Фест Поділля».

На Хмельниччині провели перерахунок пенсії працюючим пенсіонерам: середній розмір підвищення – 172,72 грн

Головним управлінням Пенсійного фонду України в Хмельницькій області з 1 квітня 2020 року  проведено автоматичний перерахунок пенсій з дорахуванням страхового стажу, а в разі доцільності і заробітної плати, для 24065 працюючих пенсіонерів (або 25,2% від кількості працюючих пенсіонерів). З них отримали підвищення 7586 осіб (або 31,5% від перерахованих).

В Кам’янці-Подільському на стадіоні одного з навчальних закладів місцевий житель наніс тілесні ушкодження 54-річному чоловікові

2 червня близько 14.46 години в місті Кам’янці-Подільському на стадіоні одного з навчальних закладів 22-річний місцевий житель під час словесного конфлікту на ґрунті споживання алкоголю та раптово виниклих неприязних відносин спричинив 54-річному місцевому жителю тілесні ушкодження.

Президент України розпочав робочу поїздку на Хмельниччину

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Хмельницької області.

У Хмельницькому обвал балкону завдав шкоди трьом автомобілям

2 червня о 12:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. Заводська в м. Хмельницький зруйнувалися елементи балкону будівлі.

Забезпечити в’язнів роботою та створити безпечні умови праці вимагає Хмельницька обласна прокуратура

За результатами проведених перевірок у діяльності виправних колоній Хмельницької області виявлено порушення вимог законодавства про працю.

Популярне