Новини за 20.08.2019

У Кам’янці-Подільському поліцейські впродовж години встановили зловмисників, які обікрали 17-річного підлітка

Злодіями виявились двоє однолітків потерпілого, з якими він познайомився незадовго до вчинення злочину.

У Кам’янці-Подільському поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалась 71-річна пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 19 серпня, близько 14.25 години на перехресті вулиць Гагаріна та Князів Коріатовичів.

“Це катастрофічна новина для Нетішина”: прес-конференція міського голови

У понеділок, 19 серпня, відбулась чергова прес-конференція міського голови Олександра Супрунюка для місцевих ЗМІ. У розмові з журналістами він розповів про різного роду міські проблеми, поділився планами щодо розвитку міста та відповів на запитання.

На Хмельниччині поліцейські розшукали зниклого 13-річного хлопчика

Як виявилось, після конфлікту з батьком хлопчик пішов з дому і ночував у товариша.

24-25 серпня на Хмельниччині влаштовують легкоатлетичний турнір

У Хмельницькому за ініціативи регіонального відділення Національного олімпійського комітету України втретє проводиться Відкритий обласний турнір з легкої атлетики серед ветеранів. Також започатковується турнір з легкоатлетичних стрибків для всіх вікових груп на честь першого майстра спорту зі стрибків у висоту серед жінок в Україні Олени Шабленко (Кудрявцевої).

Прокуратурою Хмельниччини розпочато кримінальне провадження за фактом неправомірного заволодіння землями вартістю понад 6 млн грн

Реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, органи прокуратури Хмельниччини проводять роботу із захисту інтересів держави в сфері земельних відносин.

Кам’янець-Подільський: вакцина є – робіть щеплення!

Наближається новий навчальний рік. Медики й освітяни, стурбовані складною епідеміологічною ситуацією в країні, закликають батьків зробити своїм дітям щеплення. Або ж задля безпеки інших, як повідомила в нещодавній заяві в.о. Міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, вони будуть недопущені до дитячих колективів.

У Хмельницькому районі поліцейські затримали серійного крадія

Працівники сектору реагування патрульної поліції Хмельницького районного відділення поліції зупинили зловмисника за порушення Правил дорожнього руху, а він пред’явив… викрадене кілька днів тому водійське посвідчення. У ході подальших слідчих дій було встановлено причетність молодика ще до ряду крадіжок. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі.

Популярне