Новини за 10.02.2020

У Хмельницькому перед судом постануть «закладчики» наркотичних речовин

Слідчий відділ Хмельницького відділу поліції закінчив розслідування в рамках кримінального провадження щодо двох мешканців обласного центру, які займалися збутом наркотиків методом «закладок». Наразі кримінальне провадження вже скеровано на розгляд Хмельницького міськрайонного суду.

У Плужненській ОТГ відкрилась поліцейська станція в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади»

7 лютого двері поліцейської станції відчинилися у Плужненській об’єднаній територіальній громаді Ізяславського району. Загалом це вже 13-та поліцейська станція на території області.

На Хмельниччині поліцейські встановлюють обставини двох ДТП, у яких травмувалися четверо осіб

Вчора, 9 лютого, в Хмельницькій області сталося 2 автопригоди з потерпілими, в яких травмувалися четверо осіб, а також 10 ДТП без травмованих.

На Хмельниччині за минулу добу сталося 6 пожеж різного характеру

Упродовж минулої доби вогнеборці Хмельниччини 6 разів залучалися до ліквідації пожеж.

Посадовця Хмельницької ОДА, який вимагав хабара у перевізника, оштрафували на 20 тис. грн

Хмельницький міськрайонний суд визнав винним головного спеціаліста відділу інфраструктури управління промисловості та інфраструктури департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Хмельницької ОДА Андрія Близнюка в одержанні неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України) і призначив покарання у вигляді штрафу 20,4 тис. грн з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади на два роки.

У Хмельницькому рятувальники оперативно ліквідували пожежу на речовому ринку (ВІДЕО)

9 лютого о 14:06 до Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу на території речового ринку МПК “Ринок Ранковий” сектор “Бартер” на вул. Геологів в м. Хмельницький.

Популярне