Новини за 12.11.2019

«Ремінь безпеки обмежує не так сильно, як інвалідний візок»: у Хмельницькому школярі разом з поліцейськими та громадськими активістами закликали водіїв дотримуватись ПДР

У самому центрі Хмельницького, біля ТРЦ «Оазис» школярі разом з патрульними та представниками ГО «ХАЛК» провели профілактичний флешмоб, щоб нагадати водіям про важливість дотримання Правил дорожнього руху.

На Хмельниччині за втручання прокуратури навчальному закладу повернуто землі вартістю близько 700 тис грн

Органи прокуратури Хмельницької області проводять активну роботу щодо захисту інтересів держави у сфері земельних відносин та охорони дитинства.

Про семінар-нараду щодо забезпечення належної організації безпечного та якісного харчування в закладах освіти м. Хмельницького

08 листопада 2019 року відбулася семінар-нарада з питань організації безпечного, повноцінного, збалансованого харчування дітей в закладах дошкільної та загальної середньої освіти м.Хмельницького в присутності керівництва департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради та працівників харчоблоків цих закладів.

Обласний відкритий конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій

08 листопада в приміщенні Хмельницького національного університету відбувся завершальний (очний) етап обласного відкритого конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій. Даний захід проходив у два етапи: перший (заочний) етап з 01 по 11 жовтня 2019 року.

Хмельницька митниця ДФС наростила середньоденні нарахування до 17,5 мільйона гривень

З початку 2019 року Хмельницькою митницею ДФС за зовнішньоекономічними операціями з імпорту товарів перераховано до державного бюджету понад 3,6 мільярда гривень митних платежів, що становить 118,2 відсотка доведених індикативних показників.

В Кам’янці утеплюється ще один будинок

Відповідно до черги на утеплення фасадів за програмою «Теплий дім», ведуться роботи в 5-поверховому будинку на вул. Максимчука, 7.

Нетішин: рятувальники ліквідували займання на балконі квартири

11 листопада об 11:24 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку на Проспекті Незалежності у м. Нетішин.

Популярне