Новини за 16.05.2019

Один «конкретний» рік Вадима Лозового

19 травня 2018 року депутат Хмельницької обласної ради від партії нардепа Олександра Гереги «За конкретні справи» Вадим Лозовий вперше приміряв на себе незвичне для нього амплуа – голови Хмельницької ОДА. Конфуз із промовою, яку новоспечений керівник області намагався прочитати з листочка, був першим серед інших фейлів Вадима Лозового в присутності. Нагадаємо лише його перевдягання у […]

Кір відступає: стан захворюваності у Хмельницькому районі

В квітні 2019 року в місті Хмельницькому зареєстровано 175 випадків кору. Це на 30 випадків менше ніж в березні поточного року. Захворіло 78 дітей та 97 дорослих.

У забігу «Хмельницький City Run» візьмуть участь українські та американські ветерани воєн

18 травня у Хмельницькому пройде напівмарафон «Хмельницький City Run». Старт та фініш відбудеться на майдані Незалежності. З 9.00 розпочнеться реєстрація учасників, сам забіг стартує о 10.00.

Хмельницькі поліцейські змінили формений одяг на вишиті сорочки та сукні

Працівники Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області та всіх його територіальних підрозділів долучилися до святкування Всесвітнього дня вишиванки. Його традиційно відзначають у третій четвер травня. 

На Хмельниччині прокуратура визнала недійсною закупку пального на 400 тис.грн

Встановлено, що у жовтні 2018 року тендерним комітетом комунального закладу визначено переможця відкритих торгів. З ним укладено договір про закупівлю близько 15,5 тис літрів паливно-мастильних матеріалів – бензину марки А-92 та дизельного палива.

Хмельницькі спортсмени здобули на змаганнях із кульової стрільби 7 медалей

Хмельницькі спортсмени здобули на змаганнях сім медалей: золоту та срібну завоював майстер спорту міжнародного класу Ігор Кізима, срібну та бронзову – майстер спорту Маргарита Тарканій, срібну – майстер спорту Крістіна Гілевич, бронзову – майстри спорту міжнародного класу Анастасія Савельєва та Денис Баблюк.

Суд взяв під варту молодика, якого підозрюють у зґвалтуванні літньої жінки

15 травня Красилівський районний суд взяв під варту 26-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні літньої жінки (частина 1 статті 152 Кримінального кодексу України, далі – КК). Менш ніж три тижні тому він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбій (частина 3 статті 187 КК) і крадіжку (частина 2 статті 185 КК).

На Хмельниччині в горе-матері соцслужба відібрала дитину

Так під час перевірки в с. Климашівка, Хмельницького району, виявили місцеву 30 – річну жінку із 10 – річною дівчинкою. Вони проживали у місцевого жителя, який зловживає спиртними напоями, у антисанітарних умовах.

У Хмельницьке водосховище вселили 2 600 екземплярів мальків товстолоба

Згідно Програми розвитку рибного господарства у Хмельницькій області на 2018-2022 року і відповідно до науково-біологічного обґрунтування проведено зариблення Хмельницького водосховища. Зариблення здійснювалось за кошти міського бюджету. Роботи із вселення проводились у межах м. Хмельницький.

Хмельницькі патрульні повернули чоловіку загублені речі

Вчора, 15 травня, до патрульних звернувся свідомий громадянин та повідомив, що розшукав загублені речі невідомого чоловіка, а саме гаманець із грошовими коштами, документами та банківською карткою.

Популярне