Новини за 05.10.2022

У м. Шепетівка водій автомобіля «Фольксваген Т4» допустив наїзд на велосипедиста

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 5 жовтня близько 8-ї години ранку по вулиці Валі Котика у м. Шепетівка.

Пам’ятник Островському у Шепетівці буде демонтовано

Пам’ятник Островському у Шепетівці на Хмельниччині незабаром буде демонтовано!

Лісогосподарське підприємство «Красилівліс» сплатило понад 600 тисяч гривень за незаконну рубку дерев

Наприкінці минулого року, під час проведення планової перевірки,  Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області було встановлено, що на території Лісокомунального сільськогосподарського підприємства «Красилівліс» було незаконно вирубано 252 дерева різних порід.

За вагомі досягнення спортсмени і тренери Кам’янця отримають стипендії

Згідно з рішенням спортивної комісії з питань нагородження і відповідно до перемог на різних рівнях, низка спортсменів і їхніх теренів отримають грошові винагороди від міської ради.

На війні з росіянами загинув освітянин з Хмельниччини

На фронті, захищаючи Україну, загинув вчитель історії навчально-виховного комплексу села Малиничі, що у Хмельницькому районі, Олександр Анатолійович Прохніцький.

На Старокостянтинівщині слідчі оголосили про підозру шахраю, який ошукав замовників меблів на загальну суму майже 60 тисяч гривень

28-річний працівник фірми брав у клієнтів завдаток за виготовлення меблів, але замовлення не виконував, натомість гроші привласнював.

У Хмельницькому слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій травмувалася 11-річна дівчинка

Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 жовтня близько 13:00 години по вул. Сковороди.

У Старокостянтинові працівники кримінальної поліції затримали молодика, який викрав цигарок на суму близько 31 тис гривень

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури уже оголосили зловмиснику підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).

У Хмельницькому на три дні перекриють рух транспорту на вулиці Зарічанській – зміни у маршруті

Хмельницька міська рада повідомляє, що у зв’язку з виконанням робіт з улаштування асфальтобетонного покриття на проїзній частині вул. Зарічанської (від вул. Свободи до вул. Перемоги) в м. Хмельницькому 5, 6 та 7 жовтня 2022 року, з 6.00 до 22.00, буде перекрито рух автомобільного та громадського транспорту на цій ділянці.

Популярне