Новини за 07.02.2020

Заступник голови Олешинської ОТГ, якого підозрюють у хабарництві, частково визнав свою вину

Суд обрав домашній арешт (з 18 год. 00 хв. по 07 год. 00 хв. ранку) для заступника голови Олешинської сільської ради Юрія Гуцалюка, якого підозрюють в отриманні неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України).

До 7 років позбавлення волі засудили зловмисників, які до смерті побили односельця

Нагадаємо, подія сталася 24 квітня 2018 року близько 21.30 години в селищі Гриців Шепетівського району. Після отриманих травм чоловік трохи більше двох тижнів пролежав у реанімації, але лікарі не змогли його врятувати. 11 травня він помер. У суді вину підозрюваних було повністю доведено. Їм призначили покарання у вигляді 7 років позбавлення волі кожному та сплати 400 тисяч гривень моральної шкоди.

Жителька Рівного замовила вбивство хмельничанина, щоб вирішити свої проблеми фінансового характеру

Працівники слідчого управління Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області спільно з колегами із УСБУ в Рівненській області за процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області попередили вбивство хмельничанина. Організаторкою злочину виступила колишня дружина потерпілого, якій смерть чоловіка давала можливість зберегти чималі кошти під час розподілу спільного майна.

Працівники ярмолинецької поліції з’ясовують обставини ДТП з двома травмованими

Дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувалися дві особи, сталася вчора, 6 лютого, о 19:20 годині на автодорозі «Житомир — Чернівці», поблизу с. Соколівка Ярмолинецького району.

Кам’янець-Подільський район: рятувальники оперативно ліквідували пожежу житлового будинку (ВІДЕО)

6 лютого о 08:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в селі Довжок Кам’янець-Подільського району.

За даними Нафтогазової Асоціації України, на території Хмельниччини відсутні нелегальні АЗС

6 лютого в адміністрації відбулося чергове засідання міжвідомчої регіональної робочої групи зі сприяння у боротьбі із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним у Хмельницькій області. Провів її голова адміністрації Дмитро Габінет.

Красилівські рятувальники витягли з кювету автомобіль

6 лютого о 22:10 до Служби порятунку «101» від чергового Красилівського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на атодорозі поблизу с. Мотрунки Красилівського району.

Популярне