Новини за 24.12.2021

У Хмельницькому розслідується факт ймовірної погрози вбивством персоналу кафе

За вказаним фактом дізнавачі Хмельницького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють обставини події.

У Хмельницькому взяли під варту громадянина Туреччини, який перебував у міжнародному розшуку за ДТП зі смертельними наслідками

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області внесли на розгляд суду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно громадянина Туреччини, підозрюваного у вчиненні ДТП зі смертельними наслідками.

У Шепетівці слідчі оголосили підозру місцевому жителю у вчиненні замаху на умисне вбивство

Зловмисник напав з ножем на 53-річного чоловіка. Якби не свідки події, які його зупинили, все могло закінчитись набагато важче.

На Хмельниччині до 9 років ув’язнення засудили кримінальний дует, на рахунку якого близько 30 крадіжок та розбійний напад

Події розвивались у 2017 році. Раніше судимі чоловіки певний час промишляли крадіжками, а у травні скоїли розбійний напад на 63-річну жительку смт. Ярмолинці: проникли в будинок, зв’язали її та відібрали гроші і коштовності. Проте вже на другий день після вчинення злочину зловмисників затримали поліцейські. 

Як у Хмельницькому витрачають ковідну тисячу

Ковідну тисячу на віртуальну картку до кінця року отримають ті люди, котрі подали заявку до 19 грудня. Про це Суспільному розповіла головна спеціалістка обласного відділу цифрової трансформації та культури Вікторія Остапюк. За її словами, аби отримати кошти, потрібно мати дві вакцинації, застосунок “Дія” на телефоні та залишити запит на віртуальну картку в одному із обслуговуючих банків. Де можна витратити одну тисячу гривень від держави, дізнавалося Суспільне.

Популярне