Новини за 23.08.2019

Хмельниччина перша в Україні за рівнем урожайності

Станом на 22 серпня поточного року сільгосппідприємства Хмельниччини повністю завершили збирання ранніх зернових і зернобобових культур.

«Шепетівський ремонтний завод» представив свою власну розробку

Підприємство «Шепетівський ремонтний завод», що входить до концерну «Укроборонпром», за власний кошт розробило проєкт реактивної системи залпового вогню, яка отримала позначення БМ-21УМ і назву «Берест».

Славутський район: вогнеборці ліквідували пожежу сухої трави на відкритій території

22 серпня о 15:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на відкритій території поблизу с. Комарівка Славутського району. На місце події було негайно направлено відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Нетішин.

Кам’янець-Подільський район: бійці водолазно-рятувального відділення на річці Дністер врятували двох громадян

22 серпня о 17:55 під час патрулювання річкою Дністер поблизу села Устя Кам’янець-Подільського району бійці чергового водолазно-рятувального відділення №4 помітили, що за 150 метрів від берега за течію пливете пошкоджений човен, а біля нього знаходяться люди, які подають знаки про допомогу.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 47-річний велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 22 серпня, о 16.10 годині на перехресті вулиць Привокзальної та Ходякова у місті Полонному.

Полонне: прокуратура вимагає повернення до бюджету третини мільйона гривень

Прокуратурою області встановлено, що у грудні 2017 року між відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та фізичною особою-підприємцем укладено договори підряду, відповідно до яких суб’єкт господарювання зобов’язався виконати роботи по будівництву двох спортивних майданчиків для міні-футболу із штучним покриттям у м. Полонне.

На Хмельницькій АЕС тривають ремонтні роботи з відновлення турбогенератора

Згідно із графіком пуску першого енергоблока Хмельницької АЕС 14 серпня 2019 року при виконанні програми пускових операцій виявлено несправність допоміжних систем генератора, систем водневого та водяного охолодження, підвищення віброшвидкості на підшипниках турбогенератора, внаслідок чого випробування було зупинено.

Популярне