Новини за 05.08.2019

Патрульні виявили у громадянина предмет схожий на пістолет

Учора, близько 1-ї години ночі, на вулиці Свободи 7А, патрульні зупинили транспортний засіб Subaru, водій якого, місцевий житель 1982 року народження, поводив себе підозріло та помітно нервував у ході спілкування з поліцейськими.

Неподалік Хмельницького вщент згорів автомобіль Mitsubishi разом з гаражем

У Хмельницькому районі вогнеборці ліквідували пожежу гаража, не допустивши перекидання вогню на впритул розташований житловий будинок. Про це повідомляє прес-служба рятувальників.

Запрошуємо хмельничан на відкриття виставки пам’яті заслуженого художника України Леоніда Бессараби

6 серпня о 15.00 у виставковій залі музеї історії міста Хмельницького (вул. Проскурівська, 30) розпочне роботу виставка робіт художника-живописця Леоніда Павловича Бессараби (29 липня 1935 – 6 серпня 2018) , заслуженого художника України, члена Національної спілки художників України.

На Хмельниччині за підозрою у торгівлі наркотиками затримали 23-річну жінку

Працівники Новоушицького відділення поліції задокументували декілька фактів збуту канабісу мешканкою району.

Подільський перевізник доплатить в бюджет півмільйона гривень через порушення податкового законодавства

У ході проведення операції «Урожай – 2019» працівники відділу контрольно-перевірочної роботи фізичних осіб, самозайнятих осіб управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Хмельницькій області провели документальну перевірку підприємця, який займається вантажними перевезеннями та оптовою торгівлею зерном, насінням i кормами для тварин.

На Хмельниччині нацгвардійці відтепер патрулюватимуть найбільш криміногенні ділянки населених пунктів

На Хмельниччині військовослужбовці військової частини 3053 Нацгвардії та спеціальної патрульної роти, що дислокується у Кам’янці-Подільському, які раніше патрулювали вулиці спільно з працівниками поліції, відтепер нестимуть службу самостійно.

Розпочався поточний ремонт дороги на Ізяславщині

Служба місцевих автодоріг Хмельниччини проводить поточний середні ремонт однієї з доріг Ізяславщини

Стіни Хмельницької дитячої лікарні перетворили на яскраву казкову ілюстрацію

На яскраву казкову ілюстрацію перетворилися стіни хірургічного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні. Воно — єдине в області, яке надає юним пацієнтам і спеціалізовану, і високоспеціалізовану допомогу. А відтепер — ще й єдине, де було реалізовано соціальний проект “Кольоровий світ дитинства”

На Хмельниччині викрили хабарника у Держпродспоживслужбі

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець, за посередництва свого знайомого, вимагав від місцевого мешканця 26 тисяч гривень.

Популярне