Новини за 10.04.2020

Шепетівка: ліквідувавши загоряння трави, вогнеборці врятували зайченя

9 квітня о 12:54 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на вул. Озерна у м. Шепетівка.

На Хмельниччині триває операція «Нерест-2020»

На Хмельниччині з 1 квітня до 30 червня проходить профілактична операція «Нерест-2020», яка пов‘язана з встановленням у цей період заборони на вилов риби та раків.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 62-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 10 квітня, близько 07.50 години на дорозі «Полонне — Старокостянтинів» поблизу села Огіївці Старокостянтинівського району.

Правоохоронці викрили групу посадовців ДСНС, які торгували наркотиками

Над проведенням спецоперації по затриманню посадовців тривалий час працювали багато підрозділів з різних правоохоронних структур — управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій і Чернівецькій областях, Департамент протидії наркозлочинності Національної поліції, УСБУ в Хмельницькій області, ДБР та прокуратура. Пошук наркотиків здійснювався із залученням фахівців кінологічного центру хмельницької поліції.

Власницю придорожнього кафе “Наша хатка” оштрафували на 30 тис. грн за порушення карантину

Дунаєвецький районний суд оштрафував приватного підприємця на 30 тис. грн за порушення правил карантину (ст.44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Представлено нового голову Шепетівської районної державної адміністрації

Вчора в залі засідань Шепетівської районної ради відбулося офіційне представлення голови Шепетівської районної державної адміністрації Юрія Басюка за участю заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Ткачука, голови районної ради Петра Дзяворука, депутатів обласної ради, міського голови, керівників правоохоронних органів.

Популярне