Новини за 25.06.2019

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалися 6 осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 25 червня, близько 13.45 години на автодорозі М-12 сполученням «Хмельницький — Тернопіль» поблизу села Малиничі Хмельницького району.

На Хмельниччині поліцейські за годину розшукали загубленого малюка

У Хмельницькому працівники поліції упродовж години розшукали 5-річного хлопчика, який загубився, доки мама купувала в аптеці ліки.

Регіональний представник Уповноваженого на Хмельниччині взяла участь у форумі щодо доступності маломобільних груп населення

Регіональний представник Уповноваженого Верховній Ради України з прав людини в Хмельницькій області Оксана Кізаєва взяла участь у форумі «Доступність маломобільних груп населення: перешкоди, способи їх усунення, підвищення відповідальності посадових осіб, підвищення якості виконання будівельних робіт та інші сьогоденні проблеми».

До топ-п‘ятірки імпортерів Хмельниччини увійшли країни Європейського Союзу

За повідомленням Хмельницької митниці ДФС, з початку нинішнього року суб‘єктами зовнішньоекономічної діяльності через митні пости області ввезено імпортних товарів на 6 мільярдів 847 мільйонів гривень, що на 18 відсотків, або на 1 мільярд гривень більше проти минулорічного результату.

Колишнього начальника Хмельницького Управління СБУ судитимуть за події Майдану

До суду скеровано обвинувальний акт щодо колишнього начальника Управління СБУ у Хмельницькій області. Мова йде про події, що мали місце 19 лютого 2014 року під стінами обласного управління СБУ.

Старокостянтинівський район: вогнеборці ліквідували пожежу на полігоні твердих побутових відходів

24 червня о 20:00 на пункт зв’язку 19 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що неподалік с. Хутори Старокостянтинівського району горить полігон твердих побутових відходів міського сміттєзвалища.

У Хмельницькому поліцейські разом з молоддю провели акцію «СТОП-НАРКОТИК»

24 червня працівники управління протидії злочинності ГУНП в Хмельницькій області разом з молоддю та громадськими активістами взяли до рук балончики з фарбою і замальовували в місті написи, які пропагують купівлю наркотиків через мережу інтернет.

Популярне