Новини за 24.03.2020

Хмельницькі поліцейські вилучили в закладчика-гастролера наркотиків на 180 тисяч гривень

У Хмельницькому працівники поліції затримали 27-річного жителя Херсона, який розповсюджував у місті наркотики методом «закладок». Загалом у чоловіка вилучили більше 360 згортків з солями, амфетаміном, канабісом та LSD. Тепер згідно ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Хмельницькому працівники поліції виявили черговий підпільний гральний заклад

У Хмельницькій області з початку мораторію на гральний бізнес правоохоронці закрили 22 зали, які добровільно не припинили незаконну діяльність, та вилучили 569 одиниць грального обладнання.

Хмельницька область виділила 2,5 млн. гривень на ліки для інфекційної лікарні

Про це повідомив голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет. Кошти виділені з обласного бюджету.

Карантинні заходи: до Хмельницького із закордону повернулося 44 особи. Влада хоче знати справжні цифри

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин звернувся із запитом до Державної прикордонної служби з проханням надати кількість людей, які з 10 березня перетнули український кордон і попрямували до Хмельницького.

Робота в період карантину: на що має право працівник

Чи може роботодавець змушувати працівника брати відпустку за свій рахунок у зв’язку з епідемією? Відповідають юристи системи безоплатної правової допомоги.

Популярне