Новини за 21.03.2024

У Хмельницькому поліцейські затримали «гастролерку» з Київщини, яка розповсюджувала наркотики методом «закладок»

У зловмисниці вилучили синтетичні наркотики PVP в особливо великих розмірах. За скоєне їй загрожує до 12 років ув’язнення.

«Це не нам спасибі, а хлопцям, які воюють». Подружжя Онуфрійчук з Хмельниччини віддало на фронт власну машину

Подружжя з Хмельницького району передало для ЗСУ власну машину. Це фургон малолітражний HAZ, 2004 року випуску.

Хмельничани заборгували 200 мільйонів гривень за тепло

Населення Хмельницького заборгувало комунальному підприємству “Хмельницьктеплокомуненерго” 200 мільйонів гривень за централізоване опалення та гарячу воду. Найбільший борг – 150 тисяч гривень.

Як дистанційно подати уточнюючі дані до своєї пенсійної справи

Статтею 16 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” передбачено, що пенсіонер має повідомляти територіальні органи Пенсійного фонду України про зміну даних, що вносяться до його персональної облікової картки (наприклад, про зміну особистих даних: отримання паспорта громадянина України нового зразка – ID-картки; зміну прізвища; зміну ідентифікаційного коду тощо).

Затримали колишнього високопосадовця ЗСУ з Хмельниччини, який займався продовольчим забезпеченням армії

Працівники ДБР у співпраці з Офісом Генерального прокурора викрили на незаконному збагаченні колишнього начальника Центрального управління продовольчого забезпечення Командування Сил логістики Збройних Сил України.

“Косачку” привезли до Хмельницького: пластична вистава від жінок і про жінок

Уперше виставу презентували у Києві 3 грудня 2023 року. Роботу над проєктом продовжили й показали вдруге в Києві й уже в Хмельницькому.  Не завжди початок — це початок. Іноді все вже розпочалося, а глядач розуміє це пізніше. Так і розпочалася вистава “Косачка”. Глядачі заходили в залу, де вже розвіювався серпанок туману, а одна з акторок […]

На Хмельниччині чоловік, який нелегально виготовив та продав понад 270 000 цигарок, отримав рік іспитового терміну

На Хмельниччині суд визнав винним чоловіка у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті незаконно виготовлених тютюнових виробів, а також легалізації (відмиванні) коштів, здобутих злочинним шляхом.

Популярне