Новини за 26.03.2021

«Грошова реформа», оренда квартири і купівля телефонів у мережі — під такими приводами шахраї ошукували громадян на Хмельниччині

Минулої доби до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 5 заяв громадян про шахрайські дії щодо них. Загальна сума збитку склала понад 76,5 тисяч гривень.

ДБР повідомило про підозру правоохоронцю Хмельниччини, який побив неповнолітнього під час затримання

Слідчі ТУ ДБР у місті Хмельницькому за сприяння ДВБ Нацполіції повідомили про підозру інспектору взводу управління патрульної поліції в Хмельницькій області ДПП НП України, який побив під час затримання неповнолітнього.

Райцентри на Хмельниччині отримали сучасні приймальні відділення у лікарнях

У рамках президентської програми «Велике будівництво» по всій країні продовжується реконструкція приймальних відділень лікарень, завдяки чому значно скорочується час для порятунку хворих.

На Хмельниччині за минулу добу зафіксовано 1040 випадків COVID-19

18 132 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 26 березня 2021 року. Зокрема, захворіли 923 дитини та 435 медпрацівників.

У Летичеві поліцейські вирахували 25-річного зловмисника, який викрав у місцевого жителя мопед

Транспортний засіб правоохоронці вилучили. Після проведення експертизи його повернуть власнику, а молодику вже оголосили про підозру.

Популярне