Новини за 02.11.2019

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП з рейсовим автобусом (ВІДЕО)

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового автобуса за ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Кам’янець-Подільський: вогнеборці ліквідували масштабну пожежу у металевому ангарі

2 листопада о 03:44 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного ангара на вул. Голосківське шосе у м. Кам’янець-Подільський.

На Хмельниччині поліція з’ясовує обставини перекидання рейсового автобуса, в результаті якого травмувалося орієнтовно 8 осіб

На Хмельниччині працівники поліції з’ясовують причини та обставини, за яких перекинувся рейсовий автобус у Кам’янець-Подільському районі. В результаті аварії орієнтовно травмувалося 7 пасажирів та водій транспортного засобу. Дані щодо кількості та стану здоров’я потерпілих ще уточнюються.

На Хмельниччині за минулу добу підрозділи ДСНС ліквідовували шість пожеж

Минулої доби вогнеборці 6 разів залучалися до ліквідації пожеж на території області.

Минулої доби на Хмельниччині у ДТП травмувалися двоє неповнолітніх

У Полонному під час зіткнення з автівкою постраждав 15-річний мотоцикліст, а в Городку на пішохідному переході травмувалась 16-річна дівчина.

Популярне