Новини за 02.08.2019

Вихованці підліткових клубів отримали регбійне обладнання

З метою популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді Хмельницька міська рада долучилася до громадського проекту «Спробуй регбі»

У Хмельницькому під час відпрацювання нічного міста оперативники вилучили у 51-річного чоловіка тротил та боєприпаси

Вчора, 1 серпня, під час відпрацювання нічного міста працівники кримінальної поліції Хмельницького відділу поліції на зупинці громадського транспорту поблизу Хмельницької міської лікарні виявили підозрілого чоловіка з дорожньою сумкою.

Сьогодні у Мистецькому дворику відбудеться показ фільму “Божевільні сусіди”

2 серпня о 21:30 у Мистецькому дворику Дитячої музичної школи №1 ім. М. Мозгового (вул. Проскурівська, 18) відбудеться показ комедії “Божевільні сусіди”.

Патрульні виявили транспортний засіб з ознаками підробки

Сьогодні, близько 6-ї години ранку, на вулиці Шевченка, патрульні зупинили, за порушення Правил дорожнього руху, автомобіль Renault Kangoo, під керуванням жительки Чемеровецького району Хмельницької області.

На Хмельниччині поліцейські впродовж 15 хвилин затримали зловмисника, який пограбував мешканця Закарпаття

Події мали місце у Шепетівці в районі залізничного вокзалу вчора, 1 серпня, близько 17.35 години. На місце виїхала слідчо-оперативна група і вже за 15 хвилин поліцейські затримали грабіжника. Викрадений телефон у нього вилучили.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 21-річний львів’янин

Дорожньо-транспортна пригода сталася 31 липня близько 23.30 години в селищі Ярмолинці по вулиці Петропавлівській поблизу місцевого консервного заводу. © Офіційний сайт Національної поліції: https://hm.npu.gov.ua/news/dtp/na-xmelnichchini-policzejski-z-yasovuyut-obstavini-dtp-u-yakij-travmuvavsya-21-richnij-lviv-yanin/

За підпільне виготовлення фальсифікованого алкоголю житель Хмельниччини постане перед судом

Cлідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Хмельницькій області, за процесуального керівництва обласної прокуратури, завершено досудове розслідування за фактом незаконного виготовлення та збуту фальсифікованого алкоголю.

В Хмельницькому відбудеться заняття з пілатесу просто неба

Третього серпня о 8.00 на стадіоні «Поділля» відбудеться тренування з пілатесу. Заняття для усіх бажаючих проведе Тетяна Дрозд (Танцювальна студія «Фаїза»). Тренування відбудеться в рамках загальноміського спортивного проекту «Fitness city».

У Хмельницькому зафіксований випадок дифтерії, ліків немає

21-річна дівчина з Хмельницького захворіла на дифтерію. Однак, головний інфекціоніст України Ольга Голубовська застерегла про відсутність сироватки

Популярне