Новини за 28.10.2020

Хмельницькі кіберполіцейські викрили ряд підпільних цехів, які виготовляли фальсифіковане взуття під логотипами світових брендів

Підприємства працювали у Харкові та розповсюджували свою продукцію на території всієї держави, в тому числі й Хмельницької області, а також за кордон.

Олександр Супрунюк втретє обраний міським головою м. Нетішин

Відповідно до протоколу Нетішинської міської територіальної виборчої комісії Шепетівського району Хмельницької області про результати голосування з виборів Нетішинського міського голови в єдиному одномандатному виборчому окрузі, найбільшу кількість голосів виборців набрав кандидат на посаду міського голови Олександр Супрунюк. За нього проголосували 4 477виборців (48,49%).

На Теофіпольщині працівники поліції розшукали неповнолітнього автовикрадача

Автомобіль «Форд Ескорт» зник з подвір’я приватного господарства жителя села Новоставці Теофіпольського району в ніч на 27 жовтня. 

За втручання прокуратури припинено неправомірне використання землі державної власності вартістю більше 7 млн грн

Органи прокуратури Хмельницької області продовжують активну роботу щодо захисту інтересів держави у сфері земельних відносин.

COVID-19 забрав життя першого проректора Хмельницького національного університету

COVID-19 забрав життя першого проректора, проректор з науково-педагогічної роботи Хмельницького національного університету Михайла Войнаренка.

Популярне