Новини за 26.10.2022

У Старокостянтинові поліцейські встановлюють обставини ДТП за участі п’яного водія, у якій травмувалось шестеро осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 25 жовтня, близько 17.00 години на перехресті вулиць 1 Травня та Меджибізької

Журналіста з Хмельниччини, котрий воює з рашистами, нагороджено орденом Богдана Хмельницького

Редактора видання «Главком», кам’янчанина Дмитра Шеремету який із перших днів повномасштабного вторгнення захищає незалежність України на передовій, нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

У Хмельницькому найближчим часом централізоване теплопостачання запускати не планують

У Хмельницькому опалювальний сезон для населення поки не розпочинали і найближчим часом централізоване теплопостачання в оселях хмельничан запускати не планують, інформує Суспільне.

НЕК «Укренерго»: в межах Хмельниччини запроваджено графіки обмеження електричної енергії та потужності

Згідно з вказівкою НЕК «Укренерго» в межах Хмельницької області знову запроваджено графіки обмеження електричної енергії та потужності, введено 6 черг графіка аварійних відключень.

На Хмельниччині засуджено ухилянта від мобілізації

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним 29-річного чоловіка в ухиленні від призову на військову службу (ст. 336 КК України).

У Хмельницькій ОВА рекомендують до початку листопада обмежити споживання електроенергії – наказ

Начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій вкотре нагадав усім споживачам максимально обмежити використання електроприладів, особливо у пікові години, адже у разі перевантаження енергосистеми будуть застосовуватися стабілізаційні відключення електроенергії, аби запобігти масштабному аварійному її вимкненню.

Поблизу м. Дунаївці сталася ДТП, в якій загинув велосипедист

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинув 70-річний велосипедист, слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження.

Популярне