Новини за 15.04.2021

У Хмельницькому поліцейські оголосили підозру молодикові, який займався збутом наркотиків PVP методом «закладок»

Вчора, 14 квітня, близько 13.00 години в обласному центрі по вулиці Богуна співробітники роти ТОР патрульної поліції помітили молодика, який копирсався в ґрунті, поводив себе підозріло, а побачивши службовий автомобіль, намагався втекти.

Хмельниччина отримала 5680 доз вакцини CoronaVac

Хмельниччина отримала 5680 доз вакцини CoronaVac від китайського виробника Sinovak. Партію вакцини доправлено на склад обласної бази спецмедпостачання.

На Хмельниччині Держекоінспекція провела нічний рейд в рамках операції «Нерест-2021».

В ніч з 13 на 14 квітня інспектори Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області провели нічний рейд на річці Південний Буг в межах смт. Летичів, с. Горбасів, с. Марківці та с. Головчинці Хмельницького району.

Киянин орендував житло на неіснуючій вулиці в м. Славута

Серед шахрайств, пов’язаних із повною чи частковою оплатою товарів та послуг через мережу Інтернет, доволі часто трапляються шахрайства, пов’язані з орендою житла. 

В Ізяславському районі притягнуто до відповідальності чергового «палія» трави

14 квітня о 13:39 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Михля виникла пожежа сухої рослинності.

На Хмельниччині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 78-річний пенсіонер

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 квітня, близько 15.00 години на трасі М-12 в с. Пирогівці Хмельницького району.

У Хмельницькому автомобілі ДСНС із гучномовцями інформують людей про необхідність дотримуватися умов карантину

В рамках комплексної роботи, направленої на протидію поширенню коронавірусної інфекції, вулицями обласного центру курсують автомобілі ДСНС, обладнані гучномовцями.

Популярне