Новини за 16.10.2019

Упродовж доби рибпатрульні Хмельниччини вилучили 27 кг незаконно добутої риби

Хмельницький рибоохоронний патруль викрив два грубих порушення правил рибальства впродовж доби.

На Хмельниччині до 8 років позбавлення волі засудили 42-річного чоловіка, який до смерті побив рідного сина

Крім того, Ярмолинецький районний суд зобов’язав його сплатити 200 тисяч гривень моральної шкоди.

За сприяння місцевої громади Славутський відділ поліції отримав новенький службовий автомобіль «Renault Logan»

У рамках Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю громадою Славутського району та власне міста Славута було придбано для місцевого відділу поліції новенький службовий автомобіль.

На Шепетівщині відкрили першу сімейну молочну ферму

Нещодавно відбулося відкриття першої в Шепетівському районі сімейної молочної ферми в с. Городище. Молода сім’я Скоробагатих Василь та Світлана не побоялися труднощів та прийняли таке важливе рішення – побудувати сімейну молочну ферму на 18 дійних корів.

На Хмельницькій АЕС перевірили готовність до роботи в осінньо-зимовий період

У жовтні на Хмельницькій АЕС працювала комісія департаменту відомчого нагляду за ядерною, пожежною, технічною безпекою, охороною праці департаменту безпеки та нагляду ДП «НАЕК «Енергоатом», державної інспекції експлуатації станцій та мереж Міненерго. Комісія перевірила готовність ХАЕС до роботи в осінньо-зимовий період (ОЗП).

У Кам’янці-Подільському поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалася 80-річна пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 жовтня, близько 12.15 години на перехресті вулиць Соборної та Гагаріна в Кам’янці-Подільському.

Полонський район: вогнеборці врятували автомобіль від знищення вогнем

15 вересня о 21:23 на пункт зв’язку надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля VOLVO на вул. Гончарній у м. Полонне.

Легкоатлети Хмельниччини продовжують молодість на бігових доріжках

Досвідчені спортсмени віком від 30 до 90 років упродовж двох днів взяли участь в Кубку України з легкої атлетики серед ветеранів. Особливістю цьогорічних змагань стало те, що вони одночасно відбувались у Чорноморську Одеської області, куди прибули бігуни, ходоки і стрибуни, та у Конча-Заспі під Києвом, де на олімпійській базі зібралися метальники

У Хмельницькому вночі згоріло авто

Пожежа авто сталася в обласному центрі на Озерній під ранок.

Кількість хворих на менінгіт зростає

В області захворюваність на менінгіт продовжує зростати. Станом на 15 жовтня у Хмельницькій інфекційній лікарні перебуває 12 осіб хворих на менінгіт, з них 11 дітей та один дорослий.

Популярне