Новини за 17.03.2020

В умовах карантину Хмельницька АЕС працює стабільно

Хмельницька АЕС працює стабільно, персонал підприємства дотримується профілактичних заходів для запобігання поширенню коронавірусу. На цьому наголосив генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра, звертаючись до персоналу підприємства, жителів міста-супутника та зони спостереження ХАЕС.

На Хмельниччині поліцейський офіцер громади затримав чоловіка, який перебував у розшуку

У селищі Смотрич Дунаєвецького району поліцейський офіцер громади Микола Мосенжук затримав 40-річного чоловіка, який з початку лютого перебував у розшуку Летичівським відділом поліції за вчинення майнових злочинів.

У Хмельницькому під час ліквідації пожежі під автомобільним мостом вогнеборці врятували чоловіка (ВІДЕО)

17 березня о 12:42 до Служби “101” надійшло повідомлення про пожежу під автомобільним мостом на вул. Кам’янецькій в обласному центрі. Помітивши дим, перехожі одразу зателефонували до Служби порятунку.

З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З першого квітня 2020 року на Хмельниччині розпочинається весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів. Тривалість заборони відрізняється залежно від водойм.

Підозра на коронавірус у Славуті не підтвердилась, але стан хворого важкий

За наявною інформацією до хворого, який знаходиться у реанімаційному відділені Славутської ЦРЛ та якому попередньо був встановлений діагноз – «вірусна пневмонія невстановленого генезу», учора виїздила бригада швидкої допомоги Хмельницької обласної лікарні.

На Хмельниччині судитимуть місцевого мешканця, який за неправомірну вигоду в розмірі 2,5 тис доларів США обіцяв посприяти в отриманні у власність 10 га землі

Прокуратурою Хмельниччини спільно з іншими уповноваженими на боротьбу із корупцією органами продовжується цілеспрямована робота з виявлення фактів корупційних правопорушень та притягнення винних до встановленої законодавством відповідальності.

В’їзд та виїзд до міста Нетішин обмежено

Уряд заборонив на усіх територіях АЕС та міст-супутників залучати персонал з ознаками респіраторних захворювань, обмежив проведення масових заходів, в’їзд та виїзд населення.

Популярне