Новини за 01.12.2022

Невідомий погрожує помстою за демонтаж пам’ятника Островському

У Шепетівці  демонтували пам’ятника комуністу Миколі Островському. Сьогодні роботи ще не встигли завершити, а вже активізувались місцеві колаборанти.

На Хмельниччині полювання на хутрових і парнокопитних звірів – заборонено

Відповідні накази підписав начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій «Про ведення в дію рішення ради оборони Хмельницької області» та «Про тимчасову заборону здійснення полювання на хутрових звірів на території Хмельницької області».

На Хмельниччині забороняється виловлювати раків

З 1 грудня 2022 року розпочалася заборона на вилов річкових раків у рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області.

У Шепетівці демонтовано пам’ятник Миколі Островському

У Шепетівці місцева влада готується знести пам’ятник радянському письменнику Миколі Островському – автору роману «Як гартувалася сталь».

На Кам’янеччині засудили місцевого жителя, який намагався уникнути покарання за нетверезе кермування

На Кам’янеччині до 4 років ув’язнення засудили місцевого жителя, який намагався уникнути покарання за нетверезе кермування.

У Волочиську поліцейські затримали 24-річного розповсюджувача наркотиків

Зловмиснику за зберігання наркотиків з метою збуту може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Доведену величину потужності на область збільшено

Сьогодні, 1 грудня 2022 року, розпорядженням НЕК «Укренерго» збільшено дозволену величину потужності Хмельницькій області на рівні 65% від тої величини, яку область споживала до масованих атак.

З Херсона до Хмельницького курсує щоденний безкоштовний евакопотяг

Відтепер херсонці та мешканці найближчих територіальних громад можуть розраховувати на щоденний евакопотяг зі спеціалізованими вагонами для евакуації маломобільних осіб.

Популярне