Новини за 19.09.2019

Патрульні повернули чоловіку загублений рюкзак

Учора, велопатрульним на службу 102 надійшло повідомлення від небайдужого заявника про те, що на вулиці Проскурівській, на лавочці, знаходиться підозрілий рюкзак.

На Хмельниччині за минулу добу підрозділи ДСНС ліквідовували три пожежі

Минулої доби вогнеборці 3 рази залучалися до ліквідації пожеж на території області.

З відкриттям сучасного логістичного центру у Славуті значно прискориться оформлення митних процедур

Керівники Хмельницької митниці ДФС взяли участь у відкритті нового логістичного центру та офісу ПрАТ «ГЕБЕРІТ КЕРАМІК ПРОДАКШН» у Славуті
Як підкреслив начальник Хмельницької митниці ДФС Іван Бережнюк, відкриття логістичного центру для митниці є важливим, з точки зору прискорення митних формальностей, пов’язаних з підготовкою документів, пред’явлення транспортних засобів з експортними та імпортними товарами для митного контролю.

На Хмельниччині поліцейські викрили серійного крадія транспорту

19-річний молодик раніше вже вчиняв аналогічні злочини на території м. Хмельницького, а цього разу залишив злочинний слід на території Ярмолинецького району.

У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувався 55-річний велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 18 вересня, близько 20.00 години в Хмельницькому на перехресті вулиць Чорновола та Красовського.

На Хмельниччині поліцейські затримали торговця канабісом

Працівники Дунаєвецького відділу поліції затримали 27-річного місцевого жителя за підозрою у розповсюдженні канабісу серед наркозалежних райцентру.

Голівудська зірка хоче, щоб його поховали на Хмельниччині

Відомий голлівудський актор Міккі Рурк несподівано побажав після смерті знайти вічний спокій на території західної України

Мандат чи кнопкодавство? Копанчук не хоче складати мандат за свій вчинок

Нардеп від “Слуги народу”, представник Хмельниччини у парламенті Олена Копанчук заявила, що не складатиме мандат через кнопкодавство

На Хмельниччині правоохоронці затримали колишнього посадовця

18 вересня, оперативники Управління захисту економіки в Хмельницькій області, слідчі поліції Хмельницької області за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури затримали колишнього посадовця однієї з РДА.

Популярне