Новини за 26.06.2023

У Хмельницькому ремонтують тротуари та пішохідні доріжки

Після проведених відкритих тендерних закупівель з переможцями уклали угоди на виконання робіт з поточного ремонту тротуарів і пішохідних доріжок у п’яти мікрорайонах міста Хмельницького.

Понад 80% зареєстрованих православних релігійних громад на Хмельниччині з 24 лютого 2022 перейшли до ПЦУ

Із 226 релігійних громад, які вийшли із УПЦ (МП) на Хмельниччині, 197 – перейшли до ПЦУ. Решта – мають статус “незалежних церков”.

У Хмельницькому правоохоронці затримали групу осіб, які займались збутом наркотиків в особливо великих розмірах

Фігурантам вже оголошено підозри. Їм загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна. На період розслідування суд взяв наркоторговців під варту.

Правоохоронці викрили ексдиректора державного підприємства оборонної сфери у розтраті майна майже на пів мільйона гривень

Слідчі Хмельницького райуправління поліції за процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону оголосили колишньому посадовцю підозру за ч. 5 ст. 191 (Розтрата майна  шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Де у Хмельницькому буде відсутнє водопостачання 27 червня

27 червня у Хмельницькому через ремонтні роботи, які проводитиме Хмельницькводоканал, буде відсутнє водопостачання на деяких вулицях у різних мікрорайонах міста.

Цими вихідними на території Хмельницького району сталося дві ДТП з травмованими

Одна з автопригод відбулась на Старокостянтинівщині, інша – в м. Хмельницький. У результаті аварій травмувалось двоє осіб.

У Полонному в ДТП травмувалась 15-річна пасажирка мотоцикла

Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 червня близько опівночі по вул. Лесі Українки.

У Летичеві без документів намагались продати понад 40 кілограмів риби й раків

У Летичеві, що на Хмельниччині без документів продавали понад 40 кілограмів риби й раків. Правопорушення виявили під час рейду на ринках області.

Популярне