Новини за 05.10.2021

Шепетівкаводоканал просить утриматися від споживання води з крана впродовж 6-7 жовтня

Шепетівкаводоканал просить своїх абонентів звернути увагу та врахувати, що починається осіннє хлорування та промивка водопровідних мереж міста.

У Судилкові побили хлопця, дівчину та їх автомобіль

Шепетівські слідчі оголосили підозру двом чоловікам, які вчинили хуліганство та нанесли побої молодим людям. Подія сталась у квітні поточного року у селі Судилків, що на Шепетівщини.

На Хмельниччині оголосили про підозру членам ОЗГ, які займались інтернет-торгівлею наркотиками

Протиправну діяльність трьох членів групи викрили працівники відділу протидії кіберзлочинам Хмельницькій області спільно зі слідчими обласної поліції та працівниками Департаменту боротьби з наркозлочинністю за сприяння СБУ та під процесуальним керівництвом прокуратури.

Нові майданчики облаштовують у мікрорайонах Озерна та Ракове

У мікрорайоні Озерна довкола озера облаштували волейбольний майданчик, встановили воркаут-комплекс та шість тренажерів. На це з бюджету громади витратили 360 тисяч гривень.

На Кам’янеччині затримано водія, що спричинив ДТП із загиблим

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 4 жовтня, близько 23.00 години в с. Балин на Кам’янеччині.

В Хмельницькому підписали передкредитну угоду, яка передбачає придбання 50 нових тролейбусів

4 жовтня за результатом прийнятого рішення позачергової восьмої сесії від 23 вересня 2021 року №6 «Про співпрацю з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку у сфері модернізації громадського тролейбусного транспорту у м. Хмельницький» відбулося підписання Угоди про підготовку кредитного фінансування з ЄБРР в рамках співпраці у сфері модернізації громадського тролейбусного транспорту у м. Хмельницький.

Уряд виділив 50 млн для Хмельницької області на кисень для “ковідних” лікарень. Але є одне “але”

Кабінет міністрів виділив 395 млн грн для забезпечення централізованою подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.

Популярне