Новини за 28.10.2022

На Кам’янеччині вантажівка «ЗІЛ» зіткнулася з «ВАЗ 21099». Травмувались троє людей

Серед постраждалих у дорожньо-транспортній пригоді і 11-річний хлопчик. 

У Волочиську вулицю Богуслаєва пропонують перейменувати

У місті Волочиськ, що на Хмельниччині, планують перейменувати вулицю, названу на честь президента акціонерного товариства “Мотор Січ” В’ячеслава Богуслаєва, на вулицю Привокзальну.

На Хмельниччині оприлюднять графік планового відключення споживачів від електроенергії

В результаті ушкоджень через удари ворога на Хмельниччині відбуваються аварійні відключення електроенергії. На початку тижня енергетиками Хмельниччини  буде оприлюднений графік планового погодинного відключення споживачів (юридичних та фізичних) від електроенергії, повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій. «Окремо будемо інформувати про аварійні ситуації в області. Разом з тим, наголошую: кризова ситуація ще не пройдена, тому не забуваємо […]

З 1 листопада на Хмельниччині розпочинається заборона вилову водних біоресурсів на зимувальних ямах

Триватиме вона до початку весняно – літньої заборони на період нересту водних біоресурсів 2023 року.

В бою за Україну загинув Дмитро Федорчук з м. Славута

У бою з російськими окупантами загинув старший лейтенант з Шепетівського району Федорчук Дмитро Ярославович, 1999 року народження.

У Хмельницькому районі рятувальники приборкали пожежу господарчої споруди

27 жовтня о 20:37 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с. Манівці Хмельницького району.

33-річний полончанин невдовзі постане перед судом за домашнє насильство

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові підозру за ст.126-1 КК України (Умисне систематичне вчинення психологічного насильства щодо особи, з якою винний перебуває у сімейних відносинах).

Популярне