Новини за 02.11.2021

Шепетівського єпископа ПЦУ відсторонили від виконання архієрейських обов’язків

Шепетівського єпископа ПЦУ Андріана, який до синців побив жінку через собаку, відсторонили від виконання архієрейських обов’язків. Про відсторонення єпископа повідомила пресслужба Православної Церкви України.

У Славуті надзвичайники ліквідували наслідки ДТП

1 листопада о 13:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі автомобіля “ВАЗ 2109”, що сталася на вул. Приміська в м. Славута.

На Хмельниччині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 68-річний чоловік

39-річний житель селища Чемерівці, керуючи автомобілем ВАЗ 2106, під час виїзду з другорядної дороги допустив зіткнення з автомобілем Шевроле Авео під керуванням 58-річного жителя с. Жердя.

На Хмельниччині зростає кількість дітей, у яких підтверджено COVID-19

Епідеміологи ДУ «Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» наголошують, що у вересні-жовтні зросла інтенсивність захворюваності на COVID-19  серед неповнолітніх мешканців краю, повідомляють у облдержадміністрації.

Заборгованість заробітної плати працівникам Хмельницької області становить 21,5 млн.грн

Загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати (по юридичних особах, активних з початку року, із урахуванням цензу за кількістю найманих працівників) на 1 жовтня 2021р. становила 21,5 млн.грн, або 1,0% фонду оплати праці, нарахованого за вересень 2021р.

Популярне