Новини за 17.02.2022

У Хмельницькому поліцейські з незаконного обігу вилучили електронні цигарки на загальну суму понад 400 тис гривень

Працівники Хмельницького районного управління поліції в рамках проведення комплексу заходів з протидії кримінальним правопорушенням у сфері обігу спирту, лікеро-горілчаних та тютюнових виробів виявили кав’ярню, в якій здійснювали незаконний продаж електронних цигарок.

У Хмельницькому на кладовищі встановлюють цілодобовий відеонагляд

На міському кладовищі, що розташоване в мікрорайоні Ракове у Хмельницькому, почали встановлювати камери відеоспостереження.

Нетішинські рятувальники надали допомогу водію, автомобіль якого перекинувся

16 лютого о 08:28 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів перекинувся вантажний мікроавтобус «Фіат Дукато».

Слідчі оголосили підозру 36-річному славутчанину, який пограбував 10-річну школярку

Нагадаємо, подія сталась 10 січня у м. Славута. Зловмисник запитав у дівчинки, яка поверталась зі школи додому, котра година.

«Спеціалізувалися» на оборудках з авто — на Хмельниччині поліція викрила організовану злочинну групу

Зловмисники обіцяли власникам обміняти їхні авто на кращі за невеличку доплату. Однак, потерпілі або отримували «нові» автомобілі у несправному стані, або взагалі залишалися ні з чим.

Шепетівський цукровий комбінат відсудив у громади більше півмільйона гривень

28 лютого 2022 р. о 10:30год. у приміщенні Північно-західного апеляційного господарського суду відбудеться розгляд апеляційної скарги Шепетівської міської ради на рішення господарського суду Хмельницької області, згідно якого Шепетівський цукровий комбінат відсудив у громади більше півмільйона гривень.

У Хмельницькому автоінструкторка заплатить великий штраф за вимагання 2,9 тис. грн хабара

Хмельницький міськрайонний суд оштрафував на 34 тис. грн водія-інструкторку автошколи приватного підприємства «Люкс авто», яку визнано винною у шахрайстві та вимаганні неправомірної вигоди.

Популярне