Новини за 23.09.2019

На Хмельниччині мотоцикліст у стані алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на 2-річного хлопчика

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 23 вересня, близько 12.20 години в селі Коритна Ярмолинецького району. «Драгер» показав 0,54 проміле алкоголю в крові водія мотоцикла.

Одночасно в трьох бібліотеках презентують четвертий випуск альманаху «Південний Буг»

24 вересня о 14.00 у центральній міській бібліотеці (вул. Подільська, 78) в рамках літературного фестивалю «Слово єднає – 2019» відбудеться презентація літературно-публіцистичного альманаху «Південний Буг» №4.

Запрошуємо хмельничан і гостей міста на Гастрофест «Підпілля кави»

28 вересня, у перший день святкування Дня міста, о 12-ій годині у Хмельницькому стартує святковий фестиваль – Гастрофест «Підпілля кави».

У Волочиському районі вогнеборці приборкали масштабну торф’яну пожежу, врятувавши навколишні села від вогню

23 вересня об 11:30 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про торф’яну пожежу, що виникла на відкритій місцевості між населеними пунктами Іванівці та Гарнишівка Волочиського району

Справа про замах на вбивство поліцейського: суд ухвалив вирок

Ізяславський районний суд визнав винним обвинуваченого у закінченому замаху на вбивство працівника правоохоронного органу у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків (стаття 348 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання у виді 12 років позбавлення волі. Крім того, суд стягнув з нього на користь потерпілого понад 300 тисяч гривень моральної і матеріальної шкоди.

У Хмельницькому ліквідовано пожежу в допоміжній споруді приватного житлового сектору

23 вересня о 03:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталась на вул. Завадського в обласному центрі.

За шахрайство в особливо великих розмірах хмельничанина засуджено до 6 років ув’язнення

Працівниками Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину 31-річного мешканця обласного центру у вчиненні шахрайства.

На Хмельниччині поліція з’ясовує причини інгаляційного отруєння відвідувачів місцевого аквапарку

Працівники Південно-Західного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 325 Кримінального кодексу України, в рамках розслідування якого з’ясовують причини інгаляційного отруєння відвідувачів аквапарку у Хмельницькому.

На річці Південний Буг викрито порушників, які завдали збитків на понад 2 тис. грн

20 вересня 2019 року Хмельницький рибоохоронний патруль викрив два грубих порушення правил рибальства.

На Хмельниччині згорів пенсіонер у власному будинку

а Ізяславщині внаслідок пожежі у приватному будинку загинув пенсіонер. За оперативними даними обласних рятувальників, будівля зайнялась в селі Сохужинці 22 вересня близько 11:40.

Популярне